Free Shipping on orders over 50$

Concept

Autograf este un concept unic în România care aduce împreună cele mai prestigioase branduri de papetărie într-un spațiu deosebit. Cu un portofoliu unic de branduri renumite în domeniu,  Autograf este dedicat spațiului tău de lucru, oferindu-ți produse sofisticate pentru crearea și accesorizarea biroului ideal.

Credem că pentru cele mai bune rezultate ai nevoie de cele mai bune instrumente. De aceea, Autograf îți oferă o selecție de branduri premium în materie de birotică, papetărie, instrumente de scris, rechizite școlare de top și  accesorii pentru computer.

Știm cât de important este să te simți bine când lucrezi, iar spațiul și instrumentele de lucru trebuie să te reprezinte. În magazinele Autograf te încurajăm să experimentezi fiecare produs, pentru a-l găsi pe cel care se potrivește personalității tale.  Autograf este un spațiu dedicat omului de business, care apreciază produsele exclusiviste, un spațiu dedicat părinților care doresc să-i ofere copilului școlar rechizite de calitate, un spațiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate si rafinate, care dorește să-i surprindă pe cei apropiați oferindu-le cadouri de apreciat. De la produse de papetarie și birotică, până la accesorii pentru computer și birou,  Autograf îți îndeplinește dorința pentru calitate și îți oferă articole premium, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

În magazinele Autograf, brandurile exclusiviste întâlnesc consultanța dedicată, astfel încât tu să reușești să identifici articolele de lucru ideale. Vizita în magazinele Autograf se transformă într-o adevărată experiență, iar actul cumpărării devine dintr-o necesitate o plăcere.