Free Shipping on orders over 50$

Regulament card

Regulament Carduri de Fidelitate AUTOGRAF - Regular

Cardul de fidelitate AUTOGRAF nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la achizitionare de produse din reteaua de magazine AUTOGRAF.

Beneficiile cardului de fidelitate AUTOGRAF - Regular

10% discount pentru orice achizitie! AUTOGRAF rasplateste fidelitatea clientilor! Posesorul unui card de fidelitate AUTOGRAF - Regular beneficiaza de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

Invitatii la evenimentele organizate de AUTOGRAF! Clientii fideli sunt invitati la evenimentele organizate de AUTOGRAF, unde pot beneficia de promotii personalizate.

In plus, veti avea posibilitate de a beneficia de informatii in avans cu privire la planul de oferta si planul promotional oferit de AUTOGRAF.

Dobandirea cardului de fidelitate AUTOGRAF - Regular

Poate intra in posesia cardului de fidelitate AUTOGRAF - Regular orice persoana care achizitioneaza, pe parcursul unei luni calendaristice, produse din magazinele AUTOGRAF in valoare totala de minim 200 RON, dovada facandu-se pe baza bonurilor de casa. Sunt valabile bonurile de casa din orice punct de vanzare AUTOGRAF, indiferent daca sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzatoare fac parte din promotii sau campanii de reduceri de pret. Participantul completeaza integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Formularul de inscriere AUTOGRAF se completeaza si se preda in punctele de vanzare AUTOGRAF. Un formular nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitate de a beneficia de avantajele oferite de acest program. Cardul de fidelitate AUTOGRAF se va trimite catre posesor la magazinul AUTOGRAF indicat de acesta sau la adresa la care dorește să îi fie trimis cardul. Dupa primirea acestuia de catre posesor, cardul devine activ si poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfasurare a programului de fidelitate este reprezentata de punctele de vanzare AUTOGRAF de pe intreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere si la viitori parteneri.

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata.

Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achizitie efectuata de dvs. in perioada de valabilitate a cardului de fidelitate AUTOGRAF - Regular este aplicabil avand in vedere urmatorul considerent: in cazul in care respectivul produs face parte dintr-o promotie sau intr-o campanie de reduceri de pret, se va lua in considerare doar discountul cel mai semnificativ (comparand discount-ul de card si discount-ul promotiei).

AUTOGRAF isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata in toate punctele de vanzare AUTOGRAFcu cel putin 15 zile inainte.

Conform legii 677/2001, datele dvs. Personale vor fi prelucrate doar in vederea analizelor necesare AUTOGRAF. Acestea nu vor fi instrainate catre alte baze de date; conform legii mentionate se pot aduce modificari sau se poate face opozitie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de SC VECTOR STORES SRL, cu sediul social in str. Splaiul Independenței, nr. 319, Obiectiv 19 B, parter, cam .3 , sector 6, Bucuresti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti nr. J40/2119/2012, cod unic de inregistrare 29834330, denumite in cele de mai sus « Organizator ».